SE AFSNIT
AFSNIT 73: SOMMER! DEL 2

I denne anden episode at de to sommer afsnit er den hemmelig gæst, trommeslager Lars Ulrich, ankommet. Breinholt serverer mad og der vel ikke et emne vi kommer omkring ved bordet.
En sommer-afslutning der ikke kunne være hyggeligere.

SE AFSNIT
AFSNIT 72: SOMMER! DEL 1

Sommerferien står for døren og Anders & Anders går også på ferie. Derfor er hele holdet taget i kolonihaven for at spise sammen. Breinholt laver maden, Lund Madsen er blevet bi-avler for en stund, men også gode venner med Thyra Frank. Michael fra copenhagenposter.com kigger også forbi og det samme gør en meget hemmelig gæst..
En perfekt måde at gå på sommerferie på.
Denne episode er den første af to optaget samme aften.

SE AFSNIT
AFSNIT 71: FOLKEMØDET PÅ GÆSTEN

Ugens afsnit er optaget under Folkemødet 2018 på Gæstgivergården i Allinge. Foran en fuldstændigt pakket gårdhave evalueres der på Folkemødet.
Mød bla Sigurd der går på højskole, Signe der læser medicin, Lars der er direktør, en medieordfører, Mogens Lykketoft Og Mads Steffensen er gæst..

SE AFSNIT
AFSNIT 70: VERDENS KEDELIGSTE AFSNIT

Ovenpå det måske bedste afsnit sidste gang, så er denne uges afsnit - Verdens Kedeligste Afsnit - Go’ fornøjelse

SE AFSNIT
AFSNIT 69: MASKINRUMMET

På en dejlig dansk sommeraften har Anders & Anders inviteret Søren Rasted på øl og mad på Madklubben på Østerbro i København.
Julekalender anekdoter og højt humør. INDTIL samtalen drejer sig ind på hasholie. En decideret heftig debat har aldrig fejlet noget.

SE AFSNIT
AFSNIT 68: MASKINRUMMET

Vi er på Jelling Musikfestival og Mads Langer er gæst. Teltet er pakket med publikummer og det hele skal til at starte: MEN SÅ GÅR STRØMMEN. Tøjkrise og manglende strøm afholder dog ikke de tre på scenen at gennemføre Anders & Anders udgave af ‘Mads & Monopolet’

SE AFSNIT
AFSNIT 67: DAIMI FRA HUNDIGE

Anders Lund er hjemme fra Grønland og vi udkommer fra studie 2. Breinholt modtager et rosende opkald fra en tidligere kollega og da telefonen ringer nok en gang, viser det sig at være et opkald til Lund Madsen han ikke rigtigt ved hvad handler om.
Og så det store spørgsmål: Har Daimi boet i Hundige?

Konkurrence

Anders & Anders udlodder løbende præmier, som du kan vinde ved at deltage her.
Hvad præmierne er kan du høre og se i podcasten og i vodcasten, og hver gang deltager du ved at udfylde oplysningerne her.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver vi dig besked når der er filmpremierer og når der er ekstra gode Blockbuster-tilbud. Du får vores anbefalinger og filmnyheder på email, sms, mm. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig denne service igen.
Du deltager nu i konkurrencen, held & lykke
SE AFSNIT
AFSNIT 66: ANDREAS & ANDERS PODCAST

Lund Madsen er i Grønland og derfor har Breinholt indkaldt den perfekte afløser vært ind. Astronaut og helt igennem rart menneske Andreas Mogensen er afløseren. Afsnittet er optaget på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør.
Der svares på rum-tekniske spørgsmål fra lytterne og Andreas kommer med Breaking News.

SE AFSNIT
AFSNIT 65: DEN STORE DRIVE-IN QUIZ

Så blev det dagen, hvor ‘Anders & Anders’ afholder quiz i Drive-In Bio i Lynge. I dette lidt anerledes afsnit, i hvert fald i forhold til hvad vi plejer - kan du godt finde pen og papir frem og gætte med på 20 spørgsmål...

SE AFSNIT
AFSNIT 64: KÆRE DOKTOR

Alt lader til at Lund Madsen har mistet evnen til at at udtale ord og der sker åbenbart midt i optagelserne af dette afsnit?!? Breinholt er tilsyneladende det mest gennem-scannet menneske i landet og det handler alt for meget om sygdomme og lidelser i denne uge.
OG SÅ ringes der til Lynge. den dejlige by Lynge har nemlig en Kro og en Drive In Bio og der skal planlægges et event og det bliver der.. Måske det største event i ‘Anders & Anders’ historie.

SE AFSNIT
AFSNIT 63: SLIKKEDRENGEN

Anders & Anders befinder sig i studie 4 hvor ugens afsnit bliver optaget.
Både Madsen og Breinholt har været ude og rejse og der skal følges op på rejserne til Asien og Usa.
Samtidig skal ‘Anders & Anders podcast’ også udvikle en event. En event som de har brug for din hjælp til at udvikle.

SE AFSNIT
AFSNIT 62: COMCARE

Anders & Anders optager i dette afsnit hos it-virksomheden ComCare.
Årsagen er at ComCare bød højest da der kunne bydes på ‘Anders & Anders’ i forbindelse med Danmarks Indsamlingen. MEN, det viser sig at ComCare ikke kun bød på Anders & Anders. Stig Rossen spiller en alt for stor rolle i denne episode og så kan du møde Kaj, Som har været Landsstævnet.
Det har også været indbrud hos folkene der producerer podcasten, vi bringer et signalement.

SE AFSNIT
AFSNIT 61: GREATEST HITS VOL. 2

Det er blevet tid til andet afsnit af GREATEST HITS. Vi møder Thomas Helmig i Aarhus og Mikael Simpson på Christianshavn, finder ud af hvorfor Anders Breinholt er en udfordring at tegne, og så er der et hav af forsøg på vakuumering af mand.

SE AFSNIT
AFSNIT 60: GREATEST HITS VOL. 1

PÅSKE ER PODCAST. Så her følger det første af to GREATEST HITS afsnit. Kom bla med Anders & Anders på værtshus på Nørrebro - I Bilka - I lufthavnen og mød Lukas Graham.

SE AFSNIT
AFSNIT 59: SNOT I OBOEN

Anders Lund Madsen har været i vælten i ugen der er gået i forbindelse med TV2 Dokumentaren 'De Misbrugte Filmbørn’, vi følger op. I den noget lettere ende har Breinholt været i Det Kongelige Teater og set ballet. Genfortællings-kunst er svær og hvad var det egentlig balletten handlede om.
Og så er der også 'anmeldelse' af Borgerservice i København, der ender i en egentlig rollespilsfantasi... Go' fornøjelse.

SE AFSNIT
AFSNIT 58: DEM FRA DEN KORTE WEEKENDAVIS

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen har besøg af Rasmus Bruun & Frederik Cilius. Kendt fra 'Den Korte Radioavis' *Den Korte Weekend Avis' og fra deres aktuelle show 'Det Skide Show'.
Penge, makkerskab, biler, løn, sponsoraftaler, arbejde og Kina er blot få at ugens emner.

SE AFSNIT
AFSNIT 56: GEDENS LÆND

Hvad er det mærkeligste du har set på nettet?' Et spørgsmål man ikke skal stille Breinholt. Svaret får du i denne episode og det omhandler en ged, en lille biograf i Istedgade og fem friske fyre. Der pakkes også julegaver op fra Copenhagen Poster og ugens store og små begivenheder vendes fra 'Anders & Anders Podcast' studie 17 på Østerbro i København.

SE AFSNIT
AFSNIT 55: FARVEL

Dette afsnit er optaget torsdag d 15 februar 2018. Dagen hvor Hans Kongelighed Højhed Prins Henrik tog sin sidste rejse fra Fredensborg til Amalienborg. Og da kortegen passerer Østerbro hvor begge Anders´er bor, er det naturligt at sende Prinsen den sidste respekt. Og nå ja, der er også noget med at der er kommet et nyt bageri i kvarteret.

SE AFSNIT
AFSNIT 54: Robertprisen 2018 - ‘Hej Charlotte’

Anders & Anders er tilbage med første afsnit i 2018 som er optaget under årets Robertprisen 2018 på Tivoli Hotel i København.
I deres sofa oppe på balkonen modtager Anders & Anders dem der ikke vandt priser. Eller det gjorde nogen af dem, men de er også tabere. Mød bla Lars Mikkelsen, Trine Dyrholm, Mick Øgendal og Charlotte Munck.

Tidligere afsnit

SE AFSNIT
AFSNIT 52: "Gintberg"
1t 8m

Han er fra Lynge, og har haft en diskusprolaps. Det lader til at være resultatet af researchen forud for besøget af Jan Gintberg. Lyt med i dette labyrintiske talkshow. Anders og Anders kommer hele vejen rundt.Han er fra Lynge, og har haft en diskusprolaps. Det lader til at være resultatet af researchen forud for besøget af Jan Gintberg. Lyt med i dette labyrintiske talkshow. Anders og Anders kommer hele vejen rundt.

SE AFSNIT
AFSNIT 51: "Sig: Bamsetis!"
47 minutter

Der slappes af oven på det store jubilæumsafsnit, og tales om mange ting, der ikke skal tales om.
Breinholt har for eksempel haft en oplevelse med en penisforlænger.
Julefrokosten skal også planlægges..

SE AFSNIT
AFSNIT 50: Porcelænhunden
57 minutter

Så blev det tid til den store 50´er. Anders & Anders har placeret sig i kælderstudiet. Hør bla Breinholts lange historie om sin korte ansættelse hos TV2 Radio. Om Lund Madsens forspildte chance for at blive partner i Normal - emperiet. Et opkald til Søren Fauli og Bornholm og meget mere.

SE AFSNIT
AFSNIT 49: LIVE MED LINDE
1t 2m

Dette afsnit 49 er optaget på Podcast Festivalen i København. Optaget med 85.000 publikummer i Skuespilhuset Store Sal, kan du møde ugens gæst Sofie Linde. Den eneste i Danmark der efterhånden ikke har en podcast. Mød også ‘Anders & Anders’ lytterne, Sygeplejersken Heidi fra Karrebæksminde og skolelæreren Anders fra Hvidovre.

SE AFSNIT
AFSNIT 48:

Afsnittet er optaget live mandag d 13 november 2017. I Det store ‘ring ind show’ har Anders & Anders lytterne mulighed for at få svar på alle deres spørgsmål. Mød bla Bertram der er 18 år og vil sejle jorden rundt. De to kommende astronauter Carl-Emil og Steffen, og endelig Line der har brug for gave råd. Eksperterne i panelet er musiker Mads Langer & Astronaut Andreas Mogensen.

SE AFSNIT
AFSNIT 47: Kevin
1t 8m

Danmarks største motor-sportsstjerne Kevin Magnussen er gæst i dette afsnit. Det er decideret alt mellem himmel og jord der bliver vendt i denne uge, også noget om motorsport.

SE AFSNIT
AFSNIT 46: Næste stop Værløse
1t 25m

Hvis du frit kunne vælge to mennesker at køre i tog med, så vil du helt sikkert vælge Nik & Jay...
Det vil Anders & Anders og derfor er alle fire guttermænd på togtur fra Nørreport - Farum T/R i denne uges afsnit. Hør alt om: Elektriske ål, Værløses Bermudatrekant, at stå på scenen i Royal Arena, brevet fra Værløses Borgmester, elektriske biler OG meget meget mere..

SE AFSNIT
AFSNIT 45: Overborgmesteren bagi
1t 22m

Københavns Overborgmester har sagt ja til at køre en tur rundt i København med Anders & Anders. På bagsædet i Breinholts DIESELDREVNE Volvo. Hvad sker der nu med Amager Fælled? Hvorfor er der en stigning i tandstikker der smides på gaden? Mød også byens sødeste p-vagt Jørgen. Det og MEGET mere debateres og tales der om i episode 45.

SE AFSNIT
AFSNIT 44: Torsdagsmandag - et talkshow
1t 4m

SÅ skete det endelig. Anders & Anders har fået deres eget talkshow. En Breinholt/Madsen udgave af Go´Aften Danmark & Aftenshowet. Gæsten er Clement Kjersgaard - De andre gæster udeblev nemlig - manden der har lavet flest talkshows i Danmark. Eller i hvert fald flest talkshows med forskellige titler. Hør oplæsning fra DJØF Bladet, et indsendt fanbrev og så er der kommet gaver.. Alt i alt en rigtig dejlig episode.

SE AFSNIT
AFSNIT 43: Ost med ost på
/ 58 minutter

En uge før dette afsnit er optaget var Anders Lund i Ostekælderen. Ja det er en ostebutik i København. Efter netop det besøg tænkte Lund Madsen nærmere over ostens fortræffeligheder og drømmen om at betjene kunder i en ostebutik ville måske komme nærmere hvis nu de optog podcast i en ostebutik? Således så gjort.
ALLE Anders Lunds oste-drømme går i opfyldelse & Breinholt er næsten helt med på ideen

SE AFSNIT
AFSNIT 42: Hjælp det brænder
1t 18m

Anders & Anders er taget på besøg hos Nordsjællands Brandskole. Da det snart er jul vil du i dette afsnit få tips omkring ild i hjemmet, DO´s And Dont´s der kan redde dit liv! Sammen med instruktøren Kristian bliver de taget igennem flere angstprovokerende scenarier. Det er afsnittet hvor Breinholt en gang for alle kan få fortalt alle sine gamle Falck anekdoter.

SE AFSNIT
AFSNIT 41: Javla svenskar
/ 49 minutter

Anders & Anders kommer skidt fra start. Lund Madsen har glemt en aftale - men gør det godt igen med vittigheder fra 70'erne. Der følges op på uheldet med bilen under sidste uges havnerundfart. Hør førstehåndsberetning fra receptionisten på 71 Nyhavn Hotel. Vi ringer også til Politiet og Københavns Brandvæsen, med vanlig begrænset succes.

SE AFSNIT
AFSNIT 40: Halløj i kanalen
1t 14m

Anders & Anders er taget på rundtur i Københavns Havn. Som guider på en kanalrundfart kan du opleve København på en helt ny måde. Jagten går ind på sangeren Allan Olsen under Langebro samt Lars Løkkes bopæl OG så er der kørt en bil i havnen - seriøst!

SE AFSNIT
AFSNIT 39: Long distance relationship
/ 8 minutter 50 sekunder

Lund Madsen er på Østerbro. Breinholt drikker kaffe og mødes med kendte i Los Angeles. Jalousien ulmer... Der er nyt i den spændende føjleton om SAS bonuspoint, og der trækkes sværd ud af skede. Vi får besøg af Hans fra Viborg, Randers, Århus, London og Los Angeles. Hans er muligvis den eneste i verden, der har fået noget godt ud af en spam-mail.
(Ugens Vodcast består kun af få highlights grundet tekniske problemer på USA siden)

SE AFSNIT
AFSNIT 38: Sukkerknalder i Magasin
/ 62 minutter

Er du gammel nok til at huske historien om unge mænd der stablede sukkerknalder i Magasins cafeteria for at få sex? Anders & Anders afprøver skrønen. Breinholt skal til USA og Lund Madsen fortæller om en tur til Los Angeles, og en kort berømmelse i det lokale homoseksuelle miljø. Der bruges en del energi på IKKE at tale om ubåden. Til gengæld får du tip til urinering med morgen-erektion.

SE AFSNIT
AFSNIT 37: Birkerød & Byllemoder
/ 62 minutter

Anders & Anders er taget på besøg hos Michael Jacobsen, som er manden bag 'Anders & Anders Podcast' grafik. Det bliver til en snak om kunst og ikke mindst udfordringerne ved at tegne især Breinholts ansigt. Det er også plads til et par anekdoter om Birkerød og forklaring af hvorfor du ikke må fjerne en pandebyld med en Braun barbermaskine.

SE AFSNIT
AFSNIT 36:

Anders og Anders er tilbage efter ferie. Og meget er sket. Den lille redaktion skal finde en etikchef og en mangfoldighedsredaktør. Lund Madsen fortæller om hjemmefødsel. Breinholt fortæller om gloryholes ved Hørsholm. Foruroligende detaljeret... Optaget foran 80.000 feststemte mennesker på Smukfest i Skanderborg

SE AFSNIT
AFSNIT 35: Roxy
/ 65 minutter

Det er det det sidste afsnit inden sommerferien. Og vi er taget på det stolte skib, Roxy i Chr. Havns kanal. Vi runder af op mod sommeren hvor musikeren Mikael Simpson dropper tilfældigt forbi og hvis du er i markedet for en husbåd, så er der flere til salg..

SE AFSNIT
AFSNIT 34: Slottet
/ 69 minutter

Ikke et ord mere om vacuum. Nu er det tid til afslapning. Anders & Anders og resten af holdet er taget på slots-ophold på Egelund Slot i Nordsjælland. Mød Kongehusets tidligere kok og far til podcastens fotograf DEN RIGTIGE KONDO Takashi Kondo & kokke-eleven Axel som muligvis kan få sit store gennembrud. Endnu et Anders & Anders afsnit der inkluderer mad og rigelige mængder alkohol..

SE AFSNIT
AFSNIT 33: Presidential Vacuum
/ 56 minutter

Alt for megen snak og for lidt action! Det har kendetegnet vacuum projektet, men nu skal det være. I trygge omgivelser i Præsident Suiten på et Scandic Hotel kaster Anders & Anders sig endelig ud i en menneskelig vacumering med Mathilde fra Sinful.dk som kyndig vejleder. Men det går selvfølgelig ikke som planlagt. Fobier, frygt og olie spiller en stor rolle i dette afsnit.

SE AFSNIT
AFSNIT 32: "Horror vacui"
/ 70 minutter

Anders og Anders afsnit 32 er optaget hos Blockbuster. På papiret det bedste sted at blive vakuumpakket... eller er det? Og er det overhovedet muligt at gennemføre en vakuumering med tømmermænd? Ikke et afsnit for sarte sjæle

SE AFSNIT
AFSNIT 31: Japansk Vakuum en god idé
/ 52 minutter

Anders & Anders har en stille dag på kontoret. Madsen er netop kommet hjem fra Færøerne og har pølse med. Kondo holdets fotograf, er halvt japaner og det kommer der en længere diskussion ud af. For vil Breinholt virkelig ikke ansætte en kineser? Og så ender det hele med en ALT for lang snak om man egentlig kan blive vakuumpakket eller lamineret som menneske?

SE AFSNIT
AFSNIT 30: Hos Anders
/ 74 minutter

Anders og Anders er draget mod Århus, hvor spillestedet med det helt perfekte navn "Hos Anders" ligger. Den store 30'er er lidt af et jubilæumsafsnit, og sendes derfor live med publikum, højt humør og en ekstraspændende gæst på besøg..

SE AFSNIT
AFSNIT 29: Fistel-matematik
/ 82 minutter

Afsnit 29 er, er optaget på et stille kontor en onsdag aften på Østerbro i København. Breinholt vil have sig en handicap p-plads, men det er ikke sådan lige til. Telefonboks quizzen kører igen med mindre held, men så er det godt at Anders & Anders husven, Læresekretæren Mona er vågen. Der arbejdes også med det nye indslag 'I-LANDSNYT' som får ret megen luft under vingerne og så skal Breinholt til undersøgelse. God fornøjelse.

Tidligere afsnit

AFSNIT 28: Hænderne op
/ 35 minutter

AFSNIT 27: Bli'r der skidt i bussen?
/ 60 minutter

AFSNIT 26: "Lukas Graham - In Concert"
/ 67 minutter

AFSNIT 25: Kafé Tak!
/ 55 minutter

AFSNIT 24: Skanderborg station
/ 31 minutter

AFSNIT 23: Eventyr Lounge
/ 31 minutter

AFSNIT 22: Samtaleanlægget
/ 54 minutter

AFSNIT 21: Heimdal
/ 71 minutter

AFSNIT 20: Aflyttet
/ 66 minutter

AFSNIT 19: Deres Excellence
/ 60 minutter

Anders & Anders

“Først bliver jeg ydmyget af udenrigs-ministeren, og nu bliver jeg så ydmyget i en quiz” Anders Breinholt

ABONNER PÅ PODCASTEN:

iTunes Google Play
OM Anders & Anders

Podcasten Anders & Anders gik i luften i september 2016 efter at Anders Lund Madsen og Anders Breinholt i mange år har haft lyst til at lave noget sammen igen. De to har nemlig tidligere været makkere på et populært radioprogram (som rimer på ’De korte lightere’), som stoppede i 2008.

Anders & Anders har nu taget skeen i egen hånd og laver deres egen podcast, som også udkommer som vodcast – hver uge på Blockbuster.

Anders Lund Madsen, 54 år

Anders Lund Madsen er uddannet journalist, og er kendt for sin medvirken i Zirkus Nemo, det prisvindende radioprogram De Sorte Spejdere med Anders Breinholt og som tv-vært på bl.a. Det Nye Talkshow - med Anders Lund Madsen. Sammen med sin bror Peter Lund Madsen har han optrådt med flere shows på Bellevue Teatret og på Bremen. De har også deltaget i quiz-programmet 'Hvem vil være millionær’’, hvor de to gange har vundet hovedpræmien på 1 million kroner.
(Anders Lund Madsen blev engang smidt ud af Madonna på Grand Hotel i Stockholm, fordi han havde sælskindsbukser på).

Anders Breinholt, 45 år

Anders Breinholt startede sin radiokarriere ved at arbejde som radiovært på Radio Roskilde for senere at blive radiovært på Danmarks Radio.
Her han har fungeret som vært på flere programmer, bl.a. ‘Musikquizzen', 'Poulsen, Breinholt & Søn' og efterfølgende var han i en periode på fire år den ene del af værtsparret i det prisvindende radioprogram, De Sorte Spejdere sammen med Anders Lund Madsen. I 2009 startede Anders Breinholt’s tv karriere som studievært i TV 2's program Go' Morgen Danmark og i 2010 udviklede Breinholt sit eget program, Natholdet, som blev en kæmpe succes, og som kører på 14. sæson.Facebook